Followers

Saturday, July 10, 2010

Crumble Kristal

Dsign kali ini adalah Crumble Kristal.
Mengunakan manik, pearl, diamond dan kristal.


Pelangan mahukan design pada bahagian leher penuh
dengan taburan manik.

Tangan pada layer pertama di jahit design buah
berry dan layer kedua jahitan design crumble

Bahagian leher di buat seakan memakai kalung leher agar
si pemakai tampak lebih angun dan manis.


Kristal di jahit berbentuk bunga dan juga Dsign crumble
pada bahagian atas leher sehingga ke bahagian dada.

Di bahagian leher juga di jahit design manjalara


Dsign ini amat sesuai utk majlis kenduri atau dinner.



Semoga anda enjoy dengan Dsign Crumble Kristal ini..

10 comments:

  1. cun banget lah en sheik......
    kaler nyer sume mmg nampak cun sgt2....
    sesuai sgt...

    ReplyDelete
  2. sheik.. apsal cantik sgt ni?! tempahan raya sheik amik lagi tak? nak anta baju raya kat sheik leh tak? malas tul nak jahit manik baju sendiri :)

    ReplyDelete
  3. salam...
    cantik crumble nih..
    designnya menawan kalbu..
    bape lama ambik masa tuk siap nih?

    ReplyDelete
  4. Dana~ terima kasih...

    Diana ~terima kasih..

    Zai ~ tq..owner nak bahagian leher sarat dgn manik..dan nampak cantik..so apa lagi suka sgt ler..kalu owner yg bagi kebebasan..tapi akan buat yg terbaik..tempahan utk raya memang dah tutup...harap maap ler...

    ReplyDelete
  5. Zue ~ salam..
    2week ++
    terima kasih sudi kemari..

    ReplyDelete
  6. hi.. mana u dpt manik2 camni yer? sangat cantik.

    ReplyDelete
  7. salam, klw saya nk tempah design manik yg kat tangan tu kat bawah baju sahaja berapa yer?..

    ReplyDelete